Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας
Το Ark είχε την τιμή και την χαρά να βρίσκεται ανάμεσα στα 34 καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας, αποσπώντας το Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας και αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρει στους επισκέπτες του.

Στο πλαίσιο του θεσμού των Χρυσών Σκούφων απονέμονται κάθε χρόνο τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας σε εστιατόρια, που σερβίρουν μοντέρνα και παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και βαθμολογούνται από 14/20 και πάνω. Τα κριτήρια που λαμβάνονται υπ’ όψιν για τη βαθμολογία έχουν να κάνουν με την ποιότητα των πρώτων υλών, την τεχνική-επιδεξιότητα των σεφ, την αρμονία των γεύσεων αλλά και τη γενική αίσθηση που τελικά εκπέμπει το σύνολο όλων των επιμέρους στοιχείων.

Είμαστε περήφανοι για τη διακρίση αυτή καθώς η ομάδα του Ark, πάντα υπό την επίβλεψη του chef μας Γιάννη Μπαξεβάνη, στοχεύει στο να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία στους επισκέπτες μας μέσα από την υψηλή ποιότητα σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές.

Θέλουμε τέλος, να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που συνεχίζετε να μας στηρίζετε και να μας δείχνετε έμπρακτα την εκτίμηση σας.